A la carte

Starters om te delen

Coppa 'Oedslach' Dierendonck

Rilette Brasvar - pickels - desembrood

Garnaalkroketjes - aïoli (8 stuks - 25gram)

Zeeuwse mosselen - XO saus

Ibericokroket - miso (per stuk)

24u gegaarde sparerib Duroc - opgelegde koolrabi

Mergpijp - focaccia - confit ui - parmezaan - basilicum


Hoofdgerechten

schelvis - prei - spitskool - haringkaviaar - aardappelmousseline

Vol au vent - Mechelse koekoek - vers bladerdeeg - hollandaise - friet

Duroc varkenswang - salade - witloof - friet

Gekonfijte lamsnek - aubergine- sjalot - verse ravioli geitenkaas

Onglet ''dubbeldoel rund'' - Rosssini - kruidensla - friet

Dunne Lende Holstein Dry Aged 'tagliata' - rucola - balsamico - parmezaan

Nagerechten

Sabayon - Crémant de Bourgogne - vers gedraaid vanille ijs

Chocolademoelleux - gezouten karamel - vers gedraaid vanille ijs

Café glacé - Kahlua - vers gedraaid vanille ijs

Vijgen in rode wijn - vers gedraaid vanille ijs - crumble witte chocolade