Menu Paulette
Starters om te delen
Huisgerookte zalm - zadenbrood - zure room
Rundscoppa Txogitxu - brood
Garnaalkroketjes - aïoli (6 stuks)
Mergpijp - ui - parmezaan -brood
Schelpen - xo sauce - brood
Carpaccio Black Angus Grand Cru - geitenkaas - biet - den - brood
Hoofdgerechten
Kalfstong in Madeira - champignons - kalfsballetjes - friet
Duroc D'Olives - BBQ - bloemkool - aardpeer - miso
BBQ piepkuiken Baskenland - sucrine - bagna cauda - friet
Gekonfijte lamsnek - knolselder - gebrande ui - raap -ravioli - truffel
Bouillabaisse - skrei - schelpen - handgepelde garnaal - focaccia
Hollstein entrecote AAA - tagliata - rucola - parmezaan - friet
Nagerechten
Chocolademoelleux - gezouten karamel - vers gedraaid vanille ijs
Dame blanche - versgedraaid vanilleijs - cacaocrumble
Café glacé - Kahlua - vers gedraaid vanille ijs
Sabayon - espumante - vers gedraaid vanille ijs