A la carte
Starters om te delen
Coppa 'Oedslach' Dierendonck
Rilette Brasvar - pickels - desembrood
Garnaalkroketjes - aïoli (8 stuks - 25gram)
Zeeuwse mosselen - XO saus
Ibericokroket - miso (per stuk)
24u gegaarde sparerib Duroc - opgelegde koolrabi
Mergpijp - focaccia - confit ui - parmezaan - basilicum
Hoofdgerechten
schelvis - prei - spitskool - haringkaviaar - aardappelmousseline
Vol au vent - Mechelse koekoek - vers bladerdeeg - hollandaise - friet
Duroc varkenswang - salade - witloof - friet
Gekonfijte lamsnek - aubergine- sjalot - verse ravioli geitenkaas
Onglet ''dubbeldoel rund'' - Rosssini - kruidensla - friet
Dunne Lende Holstein Dry Aged 'tagliata' - rucola - balsamico - parmezaan
Nagerechten
Sabayon - Crémant de Bourgogne - vers gedraaid vanille ijs
Chocolademoelleux - gezouten karamel - vers gedraaid vanille ijs
Café glacé - Kahlua - vers gedraaid vanille ijs
Vijgen in rode wijn - vers gedraaid vanille ijs - crumble witte chocolade