A la carte
Starters om te delen
Oester - Irish Mor n°4
Rundscoppa Txogitxu
Rilette Brasvar - huisgemaakte pickles
Zeebaars uit Zeeland - mierikswortel - komkommer - appel - dille - lavas
Mosselen en kokkels - XO
Coquilles uit Dieppe - aardpeer - hazelnoot - vin jaune - wintertruffel
Focaccia - merg - gekonfijt ui - wintertruffel - parmezaan
Hoofdgerechten
Risotto - aardpeer - champignon - knolselder - wintertruffel
Vol au vent 'Zwartpootkip' - vers bladerdeeg - hollandaise - friet
Supplement kalfszwezerik: 10 euro
Kabeljauwhaas à l'Ostendaise - mosselen - handgepelde garnnaal- prei - beukenzwam - puree
Holstein - Bordelaise - eendenlever - sucrine - friet
Hertenkalffilet uit Chimay - witloof - gerookte knolselder - raap - kroket
Dunne lende Dry Aged 'Selectie Paulette' - tagliata -rucola - parmezaan - balsamico
Nagerechten
Panna cotta - vanille - oranjebloesem - sinaasappel - yoghurtcrumble
Chocolademoelleux - gezouten karamel - vers gedraaid vanille ijs
Café glacé - Kahlua - vers gedraaid vanille ijs