A la carte
Starters om te delen
Rilette Brasvar - huisgemaakte pickles
Platte Zeeuwse oester 5/0
Kroket van handgepelde Oostendse garnalen - aiolï
Hamachi uit Zeeland - mierikswortel - komkommer - appel - dille - lavas
Rundscoppa Txogitxu
Zeeuwse mosselen - X.O.
Briochetoast - tartaar van Black Angus - herfsttruffel
Hoofdgerechten
Tarbot– raapjes, prei, knolselder uit eigen tuin – vin jaune – béarnaise kreeft
Wilde eend - biet - den - eendenlever - kroket
Vol au vent 'Zwartpootkip' - vers bladerdeeg - hollandaise - friet
Wilde patrijs – groene kool – spek – spruitjes – knolselder – kroket
Onglet Rubia Galega - Bordelaise - eendenlever - kruidesla - friet
Côte à l'os Txogitxu dry aged - salades - béarnaise - friet (per 2 personen)
Nagerechten
Vijgen in rode wijn - ijs van verveine - crumble yoghurt/ witte chocolade
Chocolademoelleux - gezouten karamel - vers gedraaid vanille ijs
Café glacé - Kahlua - vers gedraaid vanille ijs