A la carte
Starters om te delen
Oester - Irish Mor n°4
Huisgerookte zalm LABEL ROUGE '' Klassiek'' - Briochetoast
Charcuterie rund - Cecina Txogitxu - 100 gram
Zeebaars - mierikswortel - komkommer - appel - dille - lavas
Coquilles uit Dieppe - aardpeer - hazelnoot - vin jaune - wintertruffel
Focaccia - merg - gekonfijt ui - wintertruffel - parmezaan
Hoofdgerechten
Filet van parelhoen - gerookte knolselder - witlof - velouté van de billen - wintertruffel - kroket
Vol au vent 'Poulet fermier noir Prince de Dombes' - vers bladerdeeg - hollandaise - friet
Skrei - schorseneer - aardappelmousseline - prei - béarnaise van rivierkreeft
Côte à l'os 'Angus Grand Cru' (BE) dry aged - salades - friet (per 2 personen)
'Berugi' (België) lende Dry Aged 'Tagliata' - rucola -balsamico - parmezaan
Nagerechten
Panna cotta - bloedsinaas - oranjebloesem - yoghurtcrumble
Chocolademoelleux - gezouten karamel - vers gedraaid vanille ijs
Café glacé - Kahlua - vers gedraaid vanille ijs