A la carte
Starters om te delen
Oester - Irish Mor n°4
Huisgerookte zalm '' Klassiek'' - Briochetoast
Gedroogde entrecote txogitxu (100gr)
Zeebaars - mierikswortel - komkommer - appel - dille - lavas
Mosselen, kokkels, inktvis - XO saus
Coquilles uit Dieppe - aardpeer - hazelnoot - vin jaune - wintertruffel
Hoofdgerechten
Vol au vent 'Poulet fermier noir Prince de Dombes' - vers bladerdeeg - hollandaise - friet
Supplement kalfszwezerik: 11 euro
Skreihaas & zijn brandade - schorseneer 'ravigotte'- spinazie - handgepelde garnaal
Belgisch Hertekalffilet - witloof - gerookte knolselder - raap - kroket
'Berugi' (België) lende Dry Aged 'Tagliata' - rucola -balsamico - parmezaan
Nagerechten
Panna cotta - bloedsinaas - oranjebloesem - yoghurtcrumble
Chocolademoelleux - gezouten karamel - vers gedraaid vanille ijs
Café glacé - Kahlua - vers gedraaid vanille ijs